nuffnang

12 January 2013

Pantai Cahaya Bulan


assalamualaikum . I am toooo busy today , Nyway I"m Home .  I hope you all had a great week! 

Once upon a time  cerita mengenai pantai ni , keturunan  cik afisyaFida ni ,  my family from Batu Enam , Sabak , Pengkalan Chepa.Alkisahnya la parent Sya orang Sabak.The government take our land for an airport.Tapi tak nakla bercerite mengenai pantai sabak nie sebab tajuk enry is PCB

When I reach at PCB , there are no more batu-batu membukit kat sana.Semuanya kebawah ditelan ombak .. I forgot just how amazing the weather is down there . Saya suka bunyi ombak kat pantai . I've loved everything about it. It's the calmness, peace, the breeze, the smell, the sound of the waves crashing..

Saya sangat suka pantai .. dah bayak kali repeat tapi kalau diberi pilihan saya tak sudi menjadi orang pantai - kalau takut ditelan ombak jangan berumah ditepi pantai .


well It really makes me think about  life, and everything that has happened .

 



cerita mengenai pantai dan hakisan sama sepeti kita ada musim-musim jugakkan . Musim tengkujuh,begitu juga dengan kehidupan kita ada musim suka ada musim duka..takkan nak share musim sukaa je kan,,pengajarannya,, (tengah pikiaq)

impianafida.



manusia itu: tak payah nak buat andaian bagai laaaaa.. problem aku dengan posting aku 

laaaa spoil mood betul manusia itu suka je andaian bagai phew


4 comments:

  1. tu lah kejadian alam banyak relevan dengan perjalanan hidup kita :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...comelnya dia. tudung lawa. hee fida kena kuat and keep smile :)

    ReplyDelete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.