nuffnang

28 January 2013

Salesgirl@Masjid Jamek



Mari beli.Mari beli..Jual murah-murah aje..beli satu percuma satu,,beli dua percuma dua..beli tiga percuma tiga,,bukan apa I nak buat amal jariah sikit ;p apa lah yang cik Impianafida nie merepek kan.

 


tengah cari blazer @ coat . dah ad brand pierre cardin tapi ada jalur-jalur..so beli warna hitam plain dan formal.Gambar atas tu try kaler koko..Tapi tak beli kaler koko tu
 . susah sangat nak cari saiz S .


Note for today : baiklah cita-cita hari ini : Nak menunggu surat dari Jabatan Penerbangan Awam . i love aviation semula. eei gatal betul kejap suka kejap tak suka..well..edup ini banyak pilihan  .
 

7 comments:

  1. alaa..comel sgt laa salesgirl ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai,,sudi datang la ke gerai saya . huhu

      Delete
  2. Assalamualaikum. hahah comelnya! geram je tengok budak saiz s ni. hahaha sheila dah saiz m tau. tak boleh pakai blazer saiz s sheila yang lama tu. ohhh ahhahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam sheila . saiz bertambah sebab bahagia huhu ops jangan marah ek..gurau je.

      Delete
  3. blazer tu ade colour lain tak ? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo blazer tu ek..jap eyh nak check stok...eh macam-macam lagi ade ni :D

      Delete
    2. haha . ade gambar tak ? nk tengokkk \(^O^)/

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.