nuffnang

3 January 2013

Tazkirah jumaat


ni haaa Cik afisya afida nak bagi tazkirah sikit..tak banyak .. sikit je..sampaikanlah walau sepotong ayat..sharing is caring applied . hehe 

hari ini hari penghulu segala hari jadi watak hari ini ustazah muda (tak berapa nak muda usia pun 25 dah 2013)

okay inilah rumah impian cik ustazah
 semoga suatu hari nanti akan dapat rumah impian.

Rumah yang Kita bina skrg mungkin Cantik dan Mewah TAPI ingatlah Rumah yang menjadi PERSINGGAHAN kita sebelum ke padang mahsyar ialah KUBUR


Photo: Nabi ajar, bila pergi kubur... 

Ingat mati dan rasa TAKUT dengan azab kubur... [✔]

T E T A P I . . . . . 

Zaman sekarang, bila lalu kawasan kubur, TAKUT HANTU... [✘]

Jom Like Mamat fan page 

walau kita taj sempurna , sekurang-kurang nak pegi masjid pakai lah dengan pakaian sempurna . 

 .sekian hari ini .

5 comments:

  1. Assalamualaikum fida, lawanya rumah! suka2. ni sheila kasi link untuk tukar reply comment macam sheila. hehehe

    http://www.lyssasecret.com/2012/06/tutorial-threaded-comment-untuk.html#.UOZ3SOTBMbA

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jadi tapi dah tak de pop up window x best la .. hehe

      Delete
  2. hehe bagus betull la awak nie..thanks banyak2..memang berkat hari nie ;)

    ReplyDelete
  3. wahh..terima kasih ustazah afisya afida bagi takzirah yang sangat bermakna ni.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh sama-sama cik adda siempre mi historia con mis palabras volando juntos ;)

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.