nuffnang

22 November 2013

Request Kuali Tefal Hadiah Konvo


Tak sangka lelaki pun minat kuali tefal . Maybe preparation la kan nak hidup berdua . Kalau Konvo boleh la request kalau kawin maybe tak ada request la kot..orang datang pun kira dah ok laa dik..inikan pulak request kuali dan set pisau tefal . Itulah dia budak kecik saya nama dia Boy . Okeyy je .. adik tunggu kakak kasi tefal next year key..Doakan budak ini dapat Grad tahun depan . Orang kater kalau kiter doakan orang lain..insyaallah Allah akan makbulkan doa kita . Sesamalah kita doakan antara satu sama lain . Saya juga doakan kalian mendapat keberkatan hidup dan dipermudahkan urusan kehidupan di dunia dan akhirat .




 sebenarnya nak taip kat member dia tanya warna untuk engagement day..tapi tertulis untuk boy
#wechat ini untuk keluarga dan classmate sahaja 


 

Okey nanti kakak belikan Tefal untuk adikk key..kalau masak tu sudi la ingat kakak key . Masih bujang dan menuntut di IPTA di Utara Malaysia Jurusan BioMedical Engineering . Good Luck My BoboyBoi


- impianafida -




3 comments:

  1. wah..wah..lpas ni bleh sedap2 la tu kak fifi.....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah kumpul duit nak beli untuk adio boy tu la adda..hehe

      Delete

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.