nuffnang

22 December 2014

Travel Eurpoe with Style Contest at Parkson


Tak ada apa nak dibuat hari ni.
Si dia kerja.


Bulan depan nak shopping kaw-kaw lah.
Kenapa tak ada perfume..Hukhuk.
Tak mengapalah.
Yang penting nak brand Renoma,Polo dan Larrie.
Tapi kenapa semua Men's?
Tak apa..I tolong belikan untuk untuk si di,romantik tak haha

Sambil-sambil collect point for Bonus Link.
Selalu collect kat Shell sebab isi minyak kereta.
Dulu nak isi Petronas je padahal Shell dan Petronas dari satu tangki yang sama je.
Yang lainnye brand je.
So jadilah pengguna yang bijak.

''Saya tengok awak suka je ''gores dan menang'' kat kaunter cashier''
''tak jugak..nanti bulan depan kena bayar jugak huhu''


Ehem harap dapat la chance nak win europe trip sempena honeymoon nanti.
Bila berkahwin pintu rezeki akan terbuka luas.
Hehe

Love you Mr s



No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.