nuffnang

3 February 2016

Diapers



Hari ni beli New Born Huggies Diapers  dengan Anmum Maternal. Hari ni jugak tambah ilmu pasal diapers ape yang terbaik, of cos i want the best diapers for my little precious. Sebenarnya setiap diapers ada pro dan kontra. Masa beli ni aku tak kisah pun nak ambik brand apa..and aku rasa naluri keibuan aku ni pilih Huggies.

RM 27.50
Note ::

Masa aku beli ni 28weeks so nanti senang nak letak dalam beg untuk pegi hospital, so tak de la kalut nanti, diapers tak beli lagi sebab due date belum lagi. Tak kan la seminggu nak due date you all baru nak beli diapers ? So inilah masanya. Next month boleh beli lagi saiz besar sikit, buat stock, so kalau diapers dah abes tak payah la susah-susah nak pegi beli.


**barang mommy pun always in stock inikan pula my little precious**



No comments:

Post a Comment

assalamualaikum / salam sejahtera ! i am afisya afida.